Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Woningbouw

Hulstflier: 30 + 10 woningen Lijnbaan te Zwolle

Bron: www.hulstflier.nl 29-03-2021, 07:00
Hulstflier: 30 + 10 woningen Lijnbaan te Zwolle
Beeld: HulstFlier

In opdracht van Nijhuis Bouw verzorgt HulstFlier de werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden voor de in totaal 40 woningen/appartementen aan de Lijnbaan in Zwolle.

Op de locatie van de voormalige brandweerkazerne in Zwolle wordt een appartementencomplex  met 30 appartementen (8 hoog), 6 huurhuizen en 4 grote koopwoningen gebouwd.

Bij dit project worden de huur woningen/appartementen aangesloten op het bestaande warmtenet van het naastliggende gebouw met een eigen opwekvoorziening (Hybride WKO). Deze opwekvoorziening zorgt voor de verwarming en het warme water. Voor de 4 koopwoningen wordt voor de verwarming en het warme water lucht-waterwarmtepompen geïnstalleerd.

Alle woningen worden zeer energiezuinig gebouwd. Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie, worden er op het dak van het appartementencomplex zonnepanelen geplaatst voor het algemene stroomverbruik.

De werkzaamheden zijn o.a.: het leveren en monteren van hemelwaterafvoeren, riolering, waterleidingen, sanitair, vloerverwarming. warmtepompinstallaties, elektrotechnische installatie, CAI en data installatie, intercom installatie en pv-installatie.

Opdrachtgever: Nijhuis Bouw
Opdrachtgever voor het project: deltaWonen voor de huurwoningen-/appartementen en Nijhuis Bouw voor de 4 koopwoningen
Architect: Moke architecten te Amsterdam
Adviseur: Nieman Zwolle
Start: september 2020
Oplevering: Najaar 2021

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

HulstFlier

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het jaar 1937 toen Herman Hulst een ambachtelijke smederij in Elburg overnam. Van daaruit ontwikkelt zich Hulst Installaties, een allround installatiebedrijf. Een familiebedrijf, bij de oprichting in 1964 zijn naast Herman ook zijn…