Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

De FOJA Groep in RTL Transportwereld

Bron: www.hamer.net 30-03-2021, 10:25
De FOJA Groep in RTL Transportwereld
Beeld: Hamer

In verschillende etappes heeft Hamer RTL Transportwereld op bezoek voor opnames. In een reeks van zes items gaan ze langs bij de FOJA Groep en haar dochtermaatschappijen. In het eerste item van RTL Transportwereld brengt presentator Allard Kalf een bezoek aan de FOJA Groep. In de items die volgen komen ContrAll, FBS, Hamer, Jans en het Hamer Rally Team aan bod.

De eerste opnames zijn achter de rug en het items over de FOJA Groep is terug te kijken op het YouTubekanaal van Hamer. Het item over ContrAll wordt a.s. zaterdag (3 april) herhaald om 17.00 uur op RTL 7 en kan je daarna ook terug vinden op YouTube. Houd de social media kanalen van Hamer in de gaten voor de datums van de andere items!

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hamer Installatietechniek B.V.

Hamer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Wij zijn totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. We zijn gevestigd in Nederland en BelgiĆ« en hebben ruim 400 medewerkers. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties…