Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Technisch Beheer

Mitiska REIM Scoort BREEAM-Good met Mlyn Park in het Poolse Wroclaw

Bron: www.b4y.nl 07-04-2021, 09:33
Mitiska REIM Scoort BREEAM-Good met Mlyn Park in het Poolse Wroclaw
Beeld: W4Y

W4Y is verheugd dat Mlyn Retail Park in Wroclaw in Polen van eigenaar Mitiska REIM een BREEAM-score ‘Good’ heeft behaald voor zowel Asset Performance als Building Management. Mlyn Retail Park, gebouwd in 2009, werd in 2015 overgenomen door Mitiska REIM in opdracht van het FRI-fonds. W4Y adviseurs is als ESG-partner van Mitiska betrokken bij deze BREEAM-certificering.

Mlyn Retail Park

Het retailpark ligt gunstig en dicht bij het stadscentrum en is eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het heeft een oppervlakte van 10.500 m². Het pand heeft als belangrijke huurder een Lidl supermarkt, met daaromheen bekende internationale retailers als KiK, Deichmann, TK MAXX en Sports Direct.

Het BREEAM-certificeringsproces was een samenwerking tussen Mitiska REIM, W4Y adviseurs, en de Poolse vastgoedbeheerder JB Development in nauwe samenwerking met alle huurders.

Mitiska REIM

Mitiska REIM is een particulier gespecialiseerd vastgoedinvesterings- en -fondsadviesbureau met hoofdzetel in Brussel, België. Ze richten zich uitsluitend op de niche van perifere winkelpanden in Europa, zowel retailparken als gemakscentra.

ESG-Factoren als drijfveer

Mitiska REIM gelooft dat ESG-factoren een belangrijke drijfveer zijn bij het creëren van langetermijnwaarde voor alle stakeholders. Deze nieuwste BREEAM-certificering maakt deel uit van een breder programma om retailparken in de portefeuille te beoordelen en te certificeren. Mitiska REIM neemt milieu-, sociale en governance factoren als kernwaarden mee in alle aspecten van haar bedrijfsactiviteiten. W4Y is ESG-partner van Mitiska voor het begeleiden van de BREEAM-certificering van alle retailparken in Europa.

“At Mitiska REIM, we recognise that achieving sustainable urban growth is an important and pressing issue both today and in the future. We believe that considerations concerning ESG factors play a crucial role in being a responsible fund advisor and are a key driver in creating long-term value for all our stakeholders and for society by making our business and our managed assets ‘future-proof’.”

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

W4Y

W4Y is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van gebouwgebonden installaties en duurzaamheid. We zijn een hechte groep professionals. Vanuit onze vestiging in Harderwijk werken we aan projecten in heel Nederland.

Onze werkwijze

We geloven niet in ‘inzet voor…