Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Brancheorganisaties

Meld je aan voor DBCA Kennissessie op 14 april

Bron: www.technieknederland.nl 8 april, 08:30
Meld je aan voor DBCA Kennissessie op 14 april
Beeld: Techniek Nederland

Op 14 april aanstaande organiseert de Dutch Building Commissioning Association (DBCA) een online kennissessie van 14.30 tot 18.00 uur. Meld je aan voor dit gratis event en kom alles te weten over commissioning en het optimaal laten presteren van gebouwen.

Gebouweigenaren, vastgoedbeleggers/-investeerders, projectontwikkelaars, directies en facility managers worden uitgedaagd meer besef te creëren ten aanzien van de visie van de DBCA: “Commissioning, de enabler om het gebouw optimaal te laten functioneren”. Het borgen van de technische processen en de prestaties in gebouwen (commissioning) krijgt centrale aandacht bij alle betrokkenen in de markt. Actuele triggers zijn trends en ontwikkelingen in de markt, zoals Compliance, Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen en ICT-mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over het event op 14 april en het gehele programma.

Klik hier voor aanmelden DBCA Kennissessie 14 april 2021.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…