Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Woningbouw

Luxe recreatieve villa’s

Bron: www.hulstflier.nl 09-04-2021, 09:27
Luxe recreatieve villa’s
Beeld: HulstFlier

Hulstflier is van start gegaan met de rioolwerkzaamheden van de modelwoning. In opdracht van Selekthuis verzorgt Hulstflier de installatiewerkzaamheden voor deze woning.

Bungalowpark ’t Eekhoornnest in Soest ontwikkeld momenteel een bijzonder recreatieproject op het tegen de Soester zandverstuiving gelegen Landgoed de Groene Duinen.

De 29 door Selekthuis te bouwen woningen op een 2,5ha gedeelte van dit landgoed worden door landschapsarchitect Haver Droeze zo ingepast dat optimale privacy gewaarborgd wordt. De woningen zelf komen in de hoogste categorie van luxe recreatieve villa’s en beschikken minimaal over 3 hotel-achtige slaapkamers waarvan minimaal één met en-suite badkamer met Sun shower, een 2de badkamer met bubbelbad, een keuken met Amerikaanse koelkast en wijnkoeler. De woning is voorzien van een warmtepomp en aircosysteem en wordt qua luchtbehandeling volledig door domotica gestuurd. Onder het balkon hangen 2 infaroodstralers en is er een buitenjaccuzi.

Opdrachtgever: Selekthuis
Start: april 2021
Oplevering modelwoning: medio 2021
Oplevering project: eind 2022/begin 2023

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

HulstFlier

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het jaar 1937 toen Herman Hulst een ambachtelijke smederij in Elburg overnam. Van daaruit ontwikkelt zich Hulst Installaties, een allround installatiebedrijf. Een familiebedrijf, bij de oprichting in 1964 zijn naast Herman ook zijn…