Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Brandstofbeheerterminals voor AdBlue units en bovengrondse tanksets

Bron: www.hamer.net 13 april, 08:45
Brandstofbeheerterminals voor AdBlue units en bovengrondse tanksets
Beeld: Hamer

Hamer heeft voor elk marktsegment en/of toepassing een oplossing, ook op het gebied van tankautomaten. Voor AdBlue units en bovengrondse tanksets is er nu een mooie toevoeging in de vorm van de MCS uit Denemarken.

MCS produceert brandstofmanagementsystemen en gerelateerde producten die wereldwijd toegepast worden in transport & logistiek ondernemingen, vliegvelden en havens.

De MCS Sapphire Lite is een brandstofbeheerterminal op instapniveau die gebruik maakt van contactloze technologie. De terminal heeft een hoge capaciteit en is zowel online als offline beschikbaar. Tevens heeft deze terminal de mogelijkheid om aan 2 pompen verschillende producen te tanken.

De Sapphire Lite oplossing biedt kosteneffectief brandstofbeheer en is volledig compatibel met brandstofmeters die de RS232- en RS485- interfaces gebruiken.

Online tool voor Sapphire Lite

Voertuig, bestuurder en voorraad zijn inzichtelijk via de beveiligde MCS Connect website.

DE MCS Connect website is een geld besparende zakelijke tool, beschikbaar in 3 competitief geprijsde versies en voorzien van gebruiksvriendelijke overzichten en controle middelen.

 

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hamer Installatietechniek B.V.

Hamer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Wij zijn totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. We zijn gevestigd in Nederland en BelgiĆ« en hebben ruim 400 medewerkers. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties…