Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Realisatie nieuw gezondheidscentrum in Waalwijk van start

Bron: www.tesgroep.nl 23 april, 09:04
Realisatie nieuw gezondheidscentrum in Waalwijk van start
Beeld: TES Installatiegroep

De realisatie van het nieuwe gezondheidscentrum in Waalwijk is gestart. Het gezondheidscentrum vestigt zich in het voormalige pand van de ABN AMRO, in hartje Waalwijk. En TES installatiegroep levert hier, in opdracht van GGD Hart voor Brabant, een bijdrage aan.

Succesvol bouwteam

Voor dit project vormt TES een bouwteam met Moeskops’ Bouwbedrijf BV en Van Den Buijs Installaties. Dit bouwteam is niet onbekend voor GGD Hart voor Brabant. In 2020 realiseerden ze het kantoorpand van GGD Hart voor Brabant aan het Reitseplein in Tilburg. Dit naar volle tevredenheid van alle partijen. TES geeft aan trots te zijn het project met hetzelfde bouwteam drie regiolocaties (Waalwijk, Oss en Uden) van de GGD mogen realiseren. Waalwijk is nu als eerste regiolocatie in de realisatie.

Gezondheidscentrum Waalwijk

Het gezondheidscentrum biedt ruimte aan o.a. huisartsenpraktijk Kruispunt en Topfysiotherapie Zorgplaza Waalwijk. Daarnaast komen er nog enkele andere zorgaanbieders. Naar verwachting opent de GGD haar deuren net voor de zomervakantie. De huisartsenpraktijk en fysiotherapie verhuizen al eerder.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

TES Groep

Wij leveren vakkundig, veilig en duurzaam maatwerk
Voor onze (totaal)oplossingen maken wij gebruik van de modernste inzichten, technieken en standaarden, ook op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Kortom: wij garanderen u vakkundige, veilige, gebruiksvriendelijke en duurzame…