Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Energie

Eerste zonnepanelen ‘Zon op je dak Tilburg’ geplaatst door Hoppenbrouwers Techniek

Bron: www.hoppenbrouwerstechniek.nl 27 april, 07:00
Eerste zonnepanelen ‘Zon op je dak Tilburg’ geplaatst door Hoppenbrouwers Techniek
Beeld: Hoppenbrouwers

Op 23 april 2021 kreeg een eerste woning zonnepanelen vanuit ‘Zon op je dak Tilburg’. Dit project van de Gemeente Tilburg en Hoppenbrouwers Techniek maakt zonnepanelen haalbaar en betaalbaar voor een brede groep Tilburgers. Het project ging begin 2021 succesvol van start; er zijn al ruim 400 aanmeldingen. Tijdens de installatie werden de eerste deelnemers in het zonnetje gezet.

Wethouder Oscar Dusschooten, portefeuille Energietransitie bebouwde omgeving, van de Gemeente Tilburg feliciteerde de familie Goorhuis met hun zonnepanelen. “De inzet is dat in 2021 en 2022 in de hele gemeente Tilburg nog zo’n 2000 daken volgen. Dat scheelt inwoners geld én draagt bij aan een beter milieu”, licht wethouder Oscar Dusschooten toe.

“Met ‘Zon op je dak’ kunnen al onze inwoners, ook degenen die het niet breed hebben, zonnepanelen aanschaffen“, meent wethouder Dusschooten. De Gemeente Tilburg regelt alles in nauwe samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek. Directeur Henny de Haas van Hoppenbrouwers Techniek: ‘’Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een goed advies en passende installatie voor ieder huis of pand. We zijn blij dat we zo een bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere gemeente Tilburg. Een gemeente waar wij met trots ook zelf gevestigd zijn.”

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is in ruim 100 jaar uitgegroeid van eenmanszaak in elektrotechnische werken in Brabant (1918) naar een technisch dienstverlener die werkzaam is in acht verschillende disciplines.