Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Meld u aan voor TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2021 (online)

Bron: www.technieknederland.nl 14 mei, 10:55
Meld u aan voor TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2021 (online)
Beeld: Techniek Nederland

Op 7 juni zet TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken haar jaarlijkse congres volledig in het teken van één van de aspecten van het jaarthema: Gezondheid. Meld u aan voor hét congres binnen de sanitaire technieken waar professionals elkaar ontmoeten en worden bijgepraat over alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Omdat gezondheid onverminderd belangrijk is gebleken komen onder andere legionella en pseudomonas aan bod en hoe deze te voorkomen zijn door het warmtapwater op een verantwoorde temperatuur te houden. Ook de afvoer van keukenafval, waarbij bacteriën juist een gunstig effect hebben op de terugwinning van grondstoffen uit afvoerwater, komt aan bod.

Dit jaar vindt het TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken volledig online plaats  op maandag 7 juni van 13.45 tot 17.30 uur. Voorzitter van de TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken Mirjam Blokker zorgt als dagvoorzitter voor een zorgeloze beleving door het online programma. Dit doet zij samen met moderator Marc Buitenhuis (ook lid van de Expertgroep), die ervoor zorgt dat uw vragen bij de sprekers terecht komen. Om een interactieve beleving te creëren wordt gebruik gemaakt van het platform Connect Networkapp. Ontmoet elkaar op het netwerkplein en bezoek de online beursvloer!

Bekijk het volledige programma

Meer informatie en aanmelden

Ga naar de website van TVVL om u aan te melden of lees meer informatie over het congres.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…