Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Access World in Vlissingen

Bron: www.paree.nl 14-05-2021, 10:58
Access World in Vlissingen
Beeld: Paree

Access World is in Nederland actief op het gebied van op- en overslag van o.a. ferro-legeringen, concentraten, mineralen en non-ferro metalen. Het materiaal komt vanuit verschillende windstreken om vervolgens in Vlissingen behandeld en verder gedistribueerd te worden. Daarnaast biedt het bedrijf een ruime scope aan value added services zoals het breken en zeven, verpakken en blenden van de eerder genoemde productgroepen.
Het bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd en opereert vanuit ruim 150 vestigingen in meer dan 25 landen.

Het bestaande bedrijventerrein van Access World Terminals in Vlissingen is uitgebreid van 7 naar zo’n 16 hectare. Door een forse landuitbreiding in een eerste fase kon er zo’n 27.500 m2 aan overdekte opslag worden gerealiseerd. Verder werkt het bedrijf samen met North Sea Port aan een verbeterde maritieme ontsluiting door middel van een kade-uitbreiding.

De nieuwe inrichting van het bedrijventerrein

De kade in de Kaloothaven in het Sloegebied wordt uitgebreid tot zo’n 290 meter (voorheen 40 meter). Schepen met een diepgang tot maar liefst 13 meter kunnen straks eenvoudig afmeren aan de nieuw te realiseren kade.

Door de bouw van de 3 nieuwe loodsen, kan het bedrijf nu voorzien in extra opslagcapaciteit ten behoeve van diverse grondstoffen en goederenstromen. Daarnaast kan het bedrijf middels de verbeterde voorzieningen ook een uitgebreid en efficiënter aanbod van ‘Value Added Services’ waarborgen. Klanten kunnen nog beter op maat worden voorzien van de juiste diensten. Tijdig en betrouwbaar.
Verder is er een nieuw kantoor met bijbehorende parkeergelegenheid gerealiseerd.

Werkzaamheden Paree

Paree heeft voor Access World een grote diversiteit aan werkzaamheden verricht. Verschillende afdelingen van Paree waren hierbij betrokken.
Paree realiseerde:

  • De elektrotechnische installaties;
  • Inbraakbeveiliging, toegangscontrole, CCTV en slagboominstallatie;
  • Aanleg glasvezelnetwerk.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Paree B.V. Elektro-Telecom

Paree B.V. Elektro-Telecom adviseert, assembleert, programmeert, installeert en onderhoudt totaalinstallaties voor Elektro-Industrie, Telecom & Utiliteit. Paree beheerst alle belangrijke specialismen, van industriële automatisering tot en met het brede spectrum van gebouw- en werkplekautomatisering. Uw project wordt gedragen door vakmensen, elk…