Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Oplevering legeringsgebouw 162 ‘t Harde

Bron: itn.nl 24-05-2021, 10:58
Oplevering legeringsgebouw 162 ‘t Harde
Beeld: ITN Installatietechniek

Begin mei heeft de oplevering van legeringsbouw 162 van Luitenant Kolonel Tonnetkazerne in ‘t Harde plaatsgevonden.

Tijdens dit project was ITN verantwoordelijk voor de W en E installaties in het gebouw. Hierbij heeft het uitvoerende W-team alle (bestaande) leidingen omgelegd en de nieuwe kranen en afvoeren geplaatst. Het gaat hierbij totaal om 6 stuks keukenblokken en 89 wastafelcombinaties. De keukenblokken zijn voorzien van nieuwe afzuigkappen en inductiekookplaten. Het gehele waterleidingsysteem is gespoeld om zich te ontdoen van verontreinigingen. Ook zijn er bacteriologische watermonsters genomen. Verder zijn alle afzuigrozetten en flexibels vervangen. De kanalen zijn inwendig schoongemaakt en de luchthoeveelheid is opnieuw ingeregeld.

Op elektrotechnisch gebied heeft ITN o.a. de verdelers vervangen inclusief bijbehorende voedingskabels, de voedingen kamers opgesplitst en verlichting vervangen door DALI dimbare armaturen. Verder heeft de installateur het leidingwerk t.b.v. keukenblokken aangepast, de CAI installatie en noodverlichting vernieuwd.  Ten behoeve van het nieuwe meubelmaatwerk heeft ITN in de legeringskamers alle voorzieningen aangebracht zoals voedingen en cai aansluitingen voor de televisies. De gehele CAI installatie is opnieuw ingeregeld en de elektrotechnische installatie doorgemeten en gekeurd opgeleverd.

Bouwpartner Kreeft het legeringsgebouw een restyle laten ondergaan en heeft het gebouw voorzien van nieuwe vloerbedekking, tegelwerk, plafonds, schilderwerk en tot slot de sanitaire meubels in de pantry’s en de badkamers.

Wederom een uitdagend project voor Rijksvastgoed die ITN samen met de betrokken partijen tot het gewenste eindresultaat hebben gebracht. Op naar de volgende.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…