Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Brancheorganisaties

Termijn deelname Salarismonitor 2021 verlengd

Bron: www.technieknederland.nl 25-05-2021, 08:00
Termijn deelname Salarismonitor 2021 verlengd
Beeld: Techniek Nederland

Betaal ik mijn werknemers marktconform? Wat verdient een monteur? Moeten we het personeel variabel belonen als de winst dat toelaat? Wat zijn belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarden in de branche? Deze en andere vragen over salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden worden beantwoord als u de Salarismonitor 2021 invult. De uiterste datum van insturen was 21 mei. Wij hebben de datum nu verschoven naar 28 mei, omdat we graag zo veel mogelijk deelnemers hebben.

Loonkosten grootste kostenpost

Loonkosten vormen met meer dan 50 procent van de bedrijfskosten veruit de grootste kostenpost van een installatiebedrijf. Hierop sturen is dus cruciaal voor uw onderneming. Om u hierbij te helpen laat Techniek Nederland periodiek onderzoek uitvoeren naar de betaalde salarissen en de secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de branche.

Gratis rapport bij deelname aan het onderzoek

Wanneer u uiterlijk 28 mei aan het onderzoek deelneemt, ontvangt u een gratis rapport op maat waarbij de arbeidsvoorwaarden van uw personeel worden vergeleken met de branche. Er wordt in de rapportage ook onderscheid gemaakt naar regio, naar omzetklasse en naar soort werkzaamheden.

Aan het voorgaande onderzoek in 2019 hebben meer dan 600 bedrijven met in totaal 47.000 werknemers deelgenomen. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Management Centrum voert het onderzoek uit.

Doe mee

Kleine bedrijven

Voor de Groep Kleine Bedrijven (tot 25 medewerkers) hebben we een verkorte versie van de Salarismonitor 2021 gemaakt die eenvoudig en snel is in te vullen.
Download de verkorte versie van de Salarismonitor 2021 (pdf)

U kunt deze retourneren per post: Techniek Nederland, t.a.v. Susanne Klinge, Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden of per e-mail naar: s.klinge@technieknederland.nl.

Middelgrote en grote bedrijven

Middelgrote en grote bedrijven maken gebruik van het online formulier.
Klik hier voor het online formulier van de Salarismonitor 2021.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…