Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Fusies & Overnames

Overname van de serviceafdeling Logavé Nijmegen door Romijnders Service uit Wijchen

Bron: www.romijnders.nl 31-05-2021, 07:00
Overname van de serviceafdeling Logavé Nijmegen door Romijnders Service uit Wijchen
Beeld: Romijnders

Per 1 juli 2021 neemt Romijnders Service uit Wijchen de serviceafdeling over van Logavé uit Nijmegen.

De huidige eigenaren van Logavé, de heer J. Joosten en de heer G. Smit, gaan genieten van hun welverdiende pensioen en hebben in Romijnders Service een betrouwbare partner gevonden om de serviceafdeling over te dragen. Daarnaast zal Boerboom Aanneming en Onderhoud uit Nijmegen de installatie-afdeling gaan overnemen van Logavé.

Romijnders Service

Romijnders Service is een full-servicebedrijf dat voornamelijk actief is in de regio Nijmegen, Arnhem en Tiel, maar ook landelijk in de zakelijke markt. Romijnders is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en gespecialiseerd in alle gebouw gebonden technische installaties. Binnen de organisatie werken zo’n 90 medewerkers met een groot enthousiasme en vakmanschap aan het succes van de organisatie, wat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau en professionaliteit. Romijnders, gevestigd in Wijchen, is een begrip in de regio en daarbuiten.

Foto boven: v.l.n.r.: J. Joosten, G. Smit en J.W. Romijnders

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Romijnders B.V.

Romijnders B.V. is een landelijk fullservice- en installatiebedrijf en is voornamelijk actief in de utiliteit, Retail, woningcorporaties en voor particulieren. Binnen onze organisatie werken zo’n 90 medewerkers met een groot enthousiasme en vakmanschap aan het succes van de organisatie, wat…