Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Zelf uw RI&E opstellen? Schrijf u in voor de kosteloze digitale workshop

Bron: www.technieknederland.nl 7 juni, 08:07
Zelf uw RI&E opstellen? Schrijf u in voor de kosteloze digitale workshop
Beeld: Techniek Nederland

Pas als u weet waar de risico’s in uw bedrijf liggen en wat het mogelijke effect hiervan is, kunt u de juiste maatregelen nemen. Daarom moet ieder bedrijf dat personeel in dienst heeft, volgens de Arbowet een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) hebben. De bedrijfs-RI&E vormt het fundament van het arbobeleid in uw bedrijf.

RI&E instrument voor de installatiesector

De installatiesector heeft een eigen branche RI&E instrument ontwikkeld. Dit instrument is voor alle leden binnen de installatietechniek gratis beschikbaar. U maakt er eenvoudig zelf een RI&E mee. Het is volledig digitaal. Op het internet krijgt u een eigen plek om de RI&E of meerdere RI&E’s te maken. U kunt er later altijd weer bij als u tenminste een internetverbinding hebt.

Online workshop RI&E

Het gaan werken met een nieuw softwareprogramma is altijd even een hobbel nemen. En ook bij het invullen van de RI&E komt snel de vraag op ‘is dit de bedoeling, is dit goed zo?’ Daarom willen we graag in de vorm van een workshop met u aan de slag om deze hobbels weg te nemen. We laten in een paar uur zien dat het echt niet lastig is. U gaat ook zien hoe u met de vragen van de RI&E om kunt gaan. Na die uren bent u een heel eind gevorderd met de RI&E of zelfs al klaar. Als u nog niet klaar bent dan kost het na de workshop zeker niet veel tijd meer om het af te maken. Maak dus even een paar uurtjes vrij om er daarna veel plezier van te hebben. Bovendien is deelname aan de workshop kosteloos!

Informatie over wat we precies gaan doen tijdens de workshop, wat u zelf moet verzorgen en hoe u zich kunt aanmelden leest u hieronder:
• RI&E workshop op 21 juni
• RI&E workshop op 23 juni

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…