Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Uitbreiding magazijn Skantrae Zevenaar 

Bron: web.whatsapp.com 9 juni, 07:00
Uitbreiding magazijn Skantrae Zevenaar 
Beeld: ITN Installatietechniek

In opdracht van MI Project B.V. verzorgt ITN de werktuigbouwkundige installaties voor de nieuw te bouwen magazijn van Skantrae in Zevenaar.

Dit magazijn zal een oppervlakte gaan krijgen van 7.452 m², wat ruimte biedt voor circa 9.000 extra opslaglocaties, 9 laaddocks en 2 overheaddeuren.

Het magazijn met kantoor is volledig all- electric en wordt verwarmd middels luchtverwarmers waarbij de recirculatieventilatoren (ecofans) gaan zorgen voor een goede luchtcirculatie in het magazijn. De ecofan-units zorgen ervoor dat er een continue recirculatie is in het magazijn wanneer de luchtverwarmers niet in bedrijf zijn. Door opgewarmde lucht te recirculeren wordt er bespaard op het energieverbruik. In de zomermaanden zullen de recirculatieunits uit staan om de warme lucht boven in de hal niet onbewust naar beneden te transporteren.

Het project is opgestart en ITN is gestart met het leidingwerk in de fundering. De verwachte oplevering van het project is september/oktober dit jaar. Naar verwachting zal het nieuwe magazijn einde 2021 operationeel zijn.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…