Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Straks alleen elektrische bestelauto’s toegestaan in Amsterdam

Bron: www.technieknederland.nl 10-06-2021, 10:08
Straks alleen elektrische bestelauto’s toegestaan in Amsterdam
Beeld: Techniek Nederland

Vanaf 2025 mogen alleen uitstootvrije bedrijfsauto’s nog binnen de Ring A10 rijden. Het doel is de luchtkwaliteit in de Amsterdamse binnenstad te verbeteren. Elektrische bestelauto’s zijn dus de toekomst!

Gratis uitproberen én gratis E-besteladvies

Ervaar zelf hoe het is om elektrisch te rijden en probeer nu drie dagen lang gratis een gloednieuwe elektrische bestelauto. Er zijn verschillende merken beschikbaar. Ook kan er kosteloos berekend worden wat elektrisch rijden jouw bedrijf oplevert.

Deze actie wordt aangeboden door Breikers, een groot netwerk van werkgevers. Breikers maakt onderdeel uit van het programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid en helpt werkgevers in de Metropool Regio Amsterdam (MRA) bij hun transitie naar slimme en duurzame mobiliteit en logistiek. De MRA werkt samen met de Rijksoverheid om de bereikbaarheid van de regio te borgen.

Wat moet je doen om kennis te maken met elektrisch rijden?

Vul het formulier in op de website van zowerkthetindestadslogistiek.nl en er wordt binnen vijf werkdagen contact met je opgenomen. Een consultant van Breikers kijkt welke voertuigen je nu inzet, naar het jaar- en dagkilometrage, het gewenste laadgewicht en het opladen van de voertuigen en verwerkt dat in een kosteloos advies. Wacht niet langer en bereid je alvast voor deze ontwikkeling.

Tijdelijk Mobiel Oplaadpunt

Wil je de bestelauto aan het einde van de dag opladen bij je bedrijf, maar heb je nog geen oplaadpunt? Het is mogelijk om tijdens de actie gebruik te maken van een mobiel laadpunt.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Rita van der Pas van Breikers, via e-mail rita@wijzijnbreikers.nl.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…