Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Energie

Vakbeurs Solar Solutions / Duurzaam Verwarmd op 28, 29 en 30 september

Bron: www.technieknederland.nl 24-06-2021, 10:12
Vakbeurs Solar Solutions / Duurzaam Verwarmd op 28, 29 en 30 september
Beeld: Techniek Nederland

Save the date! Techniek Nederland staat van 28 t/m 30 september op de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken en zonne-energie in Expo Haarlemmermeer. Met 1 toegangsbewijs bezoekt u beide beurzen.

Op de beurs Duurzaam Verwarmd vindt u 250 standhouders waar u informatie kunt ophalen en innovaties kunt bekijken over verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). Daarnaast worden er meer dan 100 seminars gegeven over dit onderwerp. Techniek Nederland vult er ook een aantal in. Hierover later meer!

Bij Solar Solutions International draait het om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Gratis toegang

De leden van Techniek Nederland krijgen gratis toegang tot deze beurzen. Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie.

De brancheorganisatie ontmoet u graag bij de stand van Techniek Nederland (T4). U kunt terecht met al uw algemene vragen, maar ook specifieke vragen op het gebied van bijvoorbeeld EPBD3, erkenningen en opleidingen.

Duurzaamheidsochtend

De Vakcommissie Klimaat- en duurzame techniek organiseert op woensdag 29 september van 10.00-12.00 uur op de beurs de Duurzaamheidsochtend voor de leden van Techniek Nederland. Als u in uw profiel het onderwerp Klimaat- en duurzame techniek heeft aangevinkt, ontvangt u binnenkort het programma en de informatie om u hiervoor aan te melden. Bekijk/pas uw profiel aan via instellingen. Zet u de datum alvast in uw agenda?

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…