Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Sweco samenwerkingspartner Rijkswaterstaat

Bron: www.sweco.nl 25-06-2021, 12:29
Sweco samenwerkingspartner Rijkswaterstaat
Beeld: Sweco

Sweco is geselecteerd voor de twee grote samenwerkingsraamovereenkomsten voor Rijkswaterstaat. Hiermee is Sweco voor de komende vier jaar weer partner voor de uitvoering van de grote integrale projecten en de uitdagende vervangingsopgaves waar Rijkswaterstaat voor staat.

Het gaat om de overeenkomst ‘Perceel Planuitwerking en Contractvoorbereiding’ (SROK ID- perceel 1) in de combinatie met WSP en Ingenieursbureau Westenberg. Daarnaast is Sweco als partner van TASK/Balance geselecteerd voor de overeenkomst ‘Perceel Projectbeheersing en SCB (SROK PPB).

De looptijd van beide overeenkomsten is tenminste 3 jaar. Door deze overeenkomsten zal Sweco de ondersteuning gaan bieden aan alle organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat.

De gunning van beide overeenkomsten biedt Sweco de mogelijkheid om hun kennis ten aanzien van multidisciplinaire en integrale projecten op het gebied van weg- en waterbouw -in alle fasen van planvorming tot beheer en onderhoud- in te zetten voor Rijkswaterstaat. Daarmee kan Sweco ook weer een verdere stap zetten in hun ontwikkeling en dienstverlening.

“Wij staan gereed om Rijkswaterstaat in de volle breedte te adviseren en te helpen bij deze belangrijke opgave,” vertelt John Jansson, Divisiedirecteur Transport en Mobiliteit

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Sweco

Bij Sweco geloven we in de combinatie van menselijke nieuwsgierigheid en de kunst van ontwerp en techniek. En houden ons dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van onze toekomstige samenleving. Dit doen we op een unieke manier. Met een…