Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Brancheorganisaties

Onderzoek zero-emissiezones: doe mee en win

Bron: www.technieknederland.nl 29-06-2021, 07:00
Onderzoek zero-emissiezones: doe mee en win
Beeld: Techniek Nederland

Techniek Nederland houdt de komende weken een onderzoek naar de invoering van zero-emissiezones in 2025. Dit onderzoek doet Techniek Nederland samen met ondernemersvereniging evofenedex.

Vanaf 2025 hebben namelijk 30 tot 40 gemeenten binnen Nederland de mogelijkheid om een zero-emissiezone in te stellen. Dit lijkt ver weg, maar deze ontwikkeling vormt nu al een nieuwe uitdaging voor elk bedrijf dat in de binnensteden goederen vervoert en servicewerkzaamheden verricht.

Onderzoek binnenstedelijke distributie en zero-emissiezones

Daarom wil Techniek Nederland graag weten hoe u over deze ontwikkeling denkt, ook als u er nog niks van af weet. De resultaten van het onderzoek helpen ons om u succesvoller op deze grote veranderingen voor te bereiden. Het onderzoek duurt slechts 6 minuten. En u maakt meteen kans op één van de BOL.com-cadeaubonnen die de brancheorganisatie verloten onder de deelnemers aan het onderzoek.

Ga naar het onderzoek

Wilt u meer weten over zero-emissiezones, kijk dan op de webpagina Bestelauto’s van Techniek Nederland.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…