Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Personeel

Uit de bescheidenheid

01-07-2021, 16:19
Uit de bescheidenheid
© 2021 Vaktechnisch - Laura Ponchel
“Dit is wat wij zo graag willen, dat wij als installateurs een beetje uit de bescheidenheid komen en dat we steeds meer onze rol gaan opeisen”, zei Doekle Terpstra van Techniek Nederland bij zijn bezoek aan Kersten Technische Bedrijven in Elst. Hij maakte er kennis met innovaties als de boorrobot en de kabelboom, ontmoette enkele zij-instromers uit o.a. horeca, ict en productie en besprak het tekort aan elektrotechnici op het gebied van laagspanning-middenspanning. “Ik zie hier bij jullie meer assertief gedrag en ik zie dat op heel veel meer plekken ontstaan. Er zijn een aantal leden binnen de vereniging, die zeggen: moet je luisteren wij zijn niet meer die onderaannemer, we zijn op zijn minst partner in de keten. De installatiesector is aan het emanciperen.”

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Vaktechnisch

Informatie voor professional en bedrijf op het snijvlak van vakinhoudelijkheid en actualiteit.