Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Personeel

In gesprek over The future of talent

Bron: nieuws.securitas.nl 02-07-2021, 07:00
In gesprek over The future of talent
Beeld: Securitas

In een aflevering van Chief Talk gaat Mickey Spier, HR Directeur bij Securitas in gesprek met Mark van Bijsterveld, CHRO bij Signify. Zij bespreken hun invalshoeken en ervaring wat betreft hun workforce, talentmanagement, human resources en leiderschap. Bekijk het interessante gesprek en kom erachter wat de visie van Mickey is.

Microsoft en Flevum faciliteren het platform ‘Chief Talk’. In Chief Talk bespreken twee C-level executives hun visie en ervaring over een actueel onderwerp. De gasten zullen tijdens de uitzending uitdagingen en stellingen achtereenvolgens aan elkaar voorleggen.

Van leiderschap in een data gedreven organisatie tot aan diversiteit en inclusie. Alles komt aan bod in een authentiek en persoonlijk gesprek. Op deze manier wordt een discussie op gang gebracht en kan elke expert zijn of haar eigen visie betreffende het onderwerp delen.

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Securitas Nederland

In een tijdperk waarin verandering de enige constante is en technologie zich in een razend tempo ontwikkelt, blijft Securitas als beveiligingspartner niet achter. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en…