Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Fusies & Overnames

Overname Gerco en Applicom geformaliseerd

Bron: www.unica.nl 14-07-2021, 10:14
Overname Gerco en Applicom geformaliseerd
Beeld: Unica

De acquisitie van Gerco en Applicom door technisch dienstverlener Unica is definitief. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) verleende vorige week zijn goedkeuring aan de overname, waarna de laatste juridische formaliteiten werden afgehandeld. Daarmee zijn beide bedrijven nu onderdeel van het netwerk van Unica-bedrijven.

Gerco en Applicom zijn toonaangevende spelers in de markt van passieve brandbeveiliging in ons land. De oplossingen van beiden bedrijven zijn geïnstalleerd in ruim 30.000 gebouwen. Unica heeft met Unica Fire Safety al een veelzijdig product- en dienstenportfolio op het gebied van actieve brandveiligheid. Met de overname wordt het portfolio verder versterkt, waardoor het cluster integrale totaaloplossingen biedt voor brandveilige gebouwen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Unica

Unica is met een netwerk van bedrijven en meer dan 3.000 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners van Nederland. De bedrijven in het netwerk opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om klanten integrale oplossingen te kunnen bieden. Samen…