Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Renovatie

Kenniscentrum leert over natuurinclusief renoveren

Bron: www.breman.nl 19-07-2021, 09:45
Kenniscentrum leert over natuurinclusief renoveren
Beeld: Breman

Onlangs was Breman aanwezig bij een bijeenkomst van PB3R: het Praktijknetwerk Betaalbaar3 Renoveren. Dit is een netwerk van woningcorporaties en verschillende marktpartijen. De bijeenkomst was bij Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. En het onderwerp van de dag: natuurinclusief renoveren.

Aandacht voor de natuur

Tijdens renovatie- of verduurzamingsprojecten moet je met veel zaken rekening houden. Uiteraard met het beperken van de overlast voor bewoners. Maar ook voor de natuur. Dit is niet het eerste waar je aan denkt bij renoveren, maar toch zeker wel een belangrijk aandachtspunt. Breman sprak over dieren als de vleermuis, de mus en de gierzwaluw. Hoe ga je hier nu mee om?

Kennisdelen

Tijdens de bijeenkomst kreeg Breman goede uitleg over de regels en eventuele oplossingen. Het was zeer interessant om met opdrachtgevers en collega’s hierover te discussiëren. Dit soort netwerkbijeenkomsten helpt iedereen, om zo kennis met elkaar te delen en weer een stuk wijzer te worden.

De volgende bijeenkomst wordt in september georganiseerd bij Breinn en de Breman Academy.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.
Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Daarnaast zijn de bedrijven gespecialiseerd…