Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Unica behaalt World-Class Workplace 2021 keurmerk

Bron: www.unica.nl 19-07-2021, 09:53
Unica behaalt World-Class Workplace 2021 keurmerk
Beeld: Unica

Goed werkgeverschap staat centraal bij Unica, bovendien is de betrokkenheid van medewerkers in vele opzichten cruciaal voor de dienstverlening. Het medewerkersonderzoek dat Unica elk jaar laat uitvoeren door onderzoeksbureau Effectory is een belangrijke graadmeter om de ontwikkeling van de medewerkerbetrokkenheid te beoordelen. De uitkomsten van het laatste onderzoek zijn bekend, en daaruit is gebleken dat Unica mooie resultaten heeft behaald. Omdat deze hoger zijn dan gemiddeld, vergeleken met andere bedrijven in Nederland, krijgt Unica net als vorig jaar het World-Class Workplace keurmerk.

World-Class Workplace keurmerk

Tijdens het jaarlijkse medewerkersonderzoek wordt de tevredenheid over een aantal specifieke thema’s gemeten, onder andere over de betrokkenheid en het leiderschap binnen Unica. De tevredenheid over deze en allerlei andere aspecten was nagenoeg gelijk aan vorig jaar. Het resulteert er dan ook in dat Unica zich opnieuw ‘World-Class Workplace’ mag noemen. Dit is het grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap dat door onderzoeksbureau Effectory wordt toegekend aan bedrijven waarvan de medewerkers een bovengemiddelde beoordeling geven. Hoewel er altijd ruimte voor verbetering blijft, is Unica trots op de algemene cijfers die de medewerkers hebben gegeven.

Netwerk van bedrijven

Technisch dienstverlener Unica telt circa 3000 medewerkers, verdeeld over negen bedrijvenclusters. Met meer dan 35 bedrijven verdeeld over deze bedrijvenclusters is Unica in het hele land vertegenwoordigd. Van installatietechniek, energie, ICT tot het realiseren van smart buildings; Unica lost alle vraagstukken op die spelen op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving.

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Unica

Unica is met een netwerk van bedrijven en meer dan 3.000 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners van Nederland. De bedrijven in het netwerk opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om klanten integrale oplossingen te kunnen bieden. Samen…