Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Woningbouw

 Nieuwbouw woon-zorgcomplex Voorthuizen

Bron: itn.nl 23-07-2021, 10:57
 Nieuwbouw woon-zorgcomplex Voorthuizen
Beeld: ITN

In opdracht van Woningstichting Barneveld gaat ITN in samenwerking met Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek B.V. in de nieuwe Voorthuizense wijk Holzenbosch een nieuw woon-zorgcomplex voor ouderen realiseren.

In het gebouw is straks onder meer plaats voor zes groepen ouderen met dementie. Elke groep bestaat uit zes bewoners waar iedere bewoner een eigen woonkamer en sanitair tot zijn of haar beschikking heeft. Hiernaast kent elke groep één gemeenschappelijke woonruimte met keuken. Op de begane grond zal ruimte gecreëerd kunnen gaan worden voor bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk.

ITN verzorgt tijdens dit project zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties. Van engineering tot aan de uitvoering.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…