Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Energie

Duurzame energiesector opent de deuren: Open Energiedag op 11 september 2021

Bron: www.technieknederland.nl 26-08-2021, 09:13
Duurzame energiesector opent de deuren: Open Energiedag op 11 september 2021
Beeld: Techniek Nederland

Kom kijken naar een zonne- of windpark bij u in de buurt! Ontmoet de mensen achter een biomassacentrale; voel de warmte van bodemenergie.
Tijdens de eerste Open Energiedag openen duurzame energieprojecten de deuren om iedereen kennis te laten maken met hun project. Voor u als installateur een mooie gelegenheid om zelf te kijken of uw klanten hierop te attenderen!

Er zijn nu al 40 locaties verspreid door Nederland aangemeld. Ed Nijpels, voorzitter van het voortgangsoverleg van het Klimaatakkoord verricht de opening op één van de locaties.

De locaties die de deuren openen zijn te vinden op www.daarkrijgjeenergievan.nl/open-energiedag.

De Open Energiedag is onderdeel van de campagne ‘Daar krijg je energie van’, een initiatief van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), Energie Samen, Holland Solar, NWEA, Vereniging Warmtepompen, Branchevereniging Bodemenergie.

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…