Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Doe mee aan de nieuwe Quick Scan Prijsstijgingen en trage leveringen

Bron: www.technieknederland.nl 02-09-2021, 07:00
Doe mee aan de nieuwe Quick Scan Prijsstijgingen en trage leveringen
Beeld: Techniek Nederland

Uit de Quick Scan van afgelopen mei bleek dat veel leden problemen ervaren met de gestegen prijzen en vertraagde leveringen. Hierop heeft Techniek nederland onder meer een webpagina ingericht met de juridische aspecten en hoe u hiermee om kunt gaan. De komende dagen wil Techniek Nederland de actuele stand van zaken in kaart brengen. Is het erger geworden, of zijn de problemen minder geworden? Dat doet de brancheorganisatie met een nieuwe Quick Scan Prijsstijgingen en leveringsproblemen. Voor een helder beeld hebben ze uw hulp nodig. Vul de vragen van de Quick Scan meteen even in. Uw deelname levert belangrijke gegevens op. Met nauwkeurige informatie kunnen zij, u en uw collega-ondernemers beter op de ontwikkelingen inspelen.

Gevolgen voor uw bedrijf

Prijsstijgingen zetten het rendement van uw projecten onder druk. Zeker wanneer u de hogere prijzen niet (volledig) kunt doorberekenen aan de klant. Trage leveringen zorgen ervoor dat u klanten moet teleurstellen. Ook kunt u in contractuele problemen komen.

Waar staan we?

Met de nieuwe Quick Scan Prijsstijgingen en leveringsproblemen wil Techniek Nederland duidelijk maken hoe de actuele situatie is en wat de verwachtingen van ondernemers in de branche zijn.

Vul de vragen meteen in

Vult u de Quick Scan in, dan bewijst u de hele branche een dienst. Met behulp van de uitkomsten kunnen zij een krachtig signaal laten horen. Zo kan de brancheorganisatie u ook op dit gebied nóg beter helpen. Vul meteen de zeven vragen in.

Volgende week al

Met behulp van Quick Scans brengt Techniek Nederland actuele ontwikkelingen snel in beeld. De Corona Quick Scans, die Techniek Nederland vorig jaar heeft uitgevoerd, waren succesvol en leverden binnen enkele dagen waardevolle gegevens op. Ook met deze Quick Scan kunnen ze u volgende week al voorzien van de informatie die voor u en uw collega’s belangrijk is. Techniek Nederland publiceert de resultaten van de Quick Scan Prijsstijgingen en leveringsproblemen in de halverwege volgende week.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…