Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Nieuw voor vakmensen in de techniek: de ArboTechniek Veiligheidsapp

Bron: www.technieknederland.nl 21-09-2021, 07:00
Nieuw voor vakmensen in de techniek: de ArboTechniek Veiligheidsapp
Beeld: Techniek Nederland

Werkt u in de installatie- of isolatiebranche en wilt u altijd kunnen beschikken over de laatste informatie over veilig en gezond werken? Of bent u leidinggevende en wilt u dat uw medewerkers zich altijd kunnen inlezen over veilig werken? Dan is er nu de nieuwe gratis ArboTechniek VeiligheidsApp!

Gebruiksvriendelijke app

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een gebruiksvriendelijke app die vakmensen in de techniek helpt veilig en gezond te werken. Over allerlei thema’s vindt u stappenplannen voorzien van handige afbeeldingen. Zo kunt u altijd, ook op het laatste moment, checken hoe het ook alweer zat. U kunt hier op deze webpagina van ArboTechniek meer lezen over hoe de app – mede met bijdragen van vakmensen uit de branche – tot stand is gekomen.

Gratis download

De app – die voortdurend zal worden bijgewerkt op basis van ontwikkelingen in de branche en feedback van eindgrebruikers – is geheel gratis te gebruiken.

Het is een webbased app. Dat wat wil zeggen dat het een website is die op het scherm van uw smartphone is te downloaden. De app vindt u, als u met uw telefoon naar: arbotechniekveiligheidsapp.nl gaat, dan verschijnt automatisch een pop-up met informatie hoe u de app op uw homescreen van de telefoon kunt installeren.

Vragen? Neem contact op met ArboTechniek via info@arbotechniek.nl.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…