Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Fusies & Overnames

Samen vergroten we onze slagkracht! IAS industrial automation wordt Batenburg IAS

Bron: batenburg.nl 29-09-2021, 07:00
Samen vergroten we onze slagkracht! IAS industrial automation wordt Batenburg IAS
Beeld: Batenburg Techniek

Al enige tijd maakt IAS Industrial Automation deel uit van de divisie Batenburg Industriële Automatisering van Batenburg Techniek. Om aan deze samenwerking verdere invulling te geven, is besloten onze kracht te benadrukken door een gezamenlijke naam te dragen. Met trots laat Batenburg weten dat vanaf vandaag IAS industrial automation als Batenburg IAS | Industrial Automation door het leven gaat. Batenburg is ervan overtuigd dat zij op deze manier nog beter in staat zijn om klanten goed te adviseren en te ondersteunen.

Slagkracht

Door het voeren van een nieuwe naam en nieuw logo zorgen ze voor herkenbaarheid en bevestigen ze de gedachte ‘samen sterker’. Daarnaast vormen ze een stevige partner met een gezonde dosis ondernemerschap. Dankzij het bundelen van specialistische kennis op het gebied van procesautomatisering en -informatisering kunnen de bedrijven binnen de divisie hun jarenlange samenwerking nog verder intensiveren en vergroten ze samen hun slagkracht. De onderlinge samenwerking zorgt ervoor dat kennis, kunde, ervaring en netwerk met elkaar gedeeld worden. Zo benutten ze optimaal nieuwe kansen, maar altijd met behoud van hun lokaal ondernemerschap en identiteit.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Batenburg Techniek N.V.

Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. Met ruim 950 specialisten richt Batenburg Techniek zich op het slimmer, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van klanten in de industrie en…