Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Croonwolter&Dros weer verantwoordelijk voor onderhoud Utrechtse bruggen en sluis

Bron: www.croonwolterendros.nl 13-12-2021, 11:40
Croonwolter&Dros weer verantwoordelijk voor onderhoud Utrechtse bruggen en sluis
Beeld: Croontwolter&Dros

De Gemeente Utrecht gunt ‘onderhoud E/W-installaties bruggen en sluis’ aan Croonwolter&dros. Voor maximaal 6 jaar gaat Croonwolter&dros het preventieve en correctieve onderhoud uitvoeren aan 14 beweegbare bruggen en 1 sluis in de Gemeente Utrecht.

Met het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de installaties zorgt CWD voor een optimale doorstroming van het weg- en waterverkeer met betrouwbare en veilige installaties. Croonwolter&dros richt de storingsorganisatie zodanig in dat specialisten snel ter plaatse zijn wanneer er zich een storing voordoet. Maar ze zetten ook in op het reduceren van het aantal technische storingen. Hierdoor wordt de hinder voor het verkeer geminimaliseerd.

Terug van weggeweest

De beweegbare objecten in de Gemeente Utrecht zijn bekend terrein voor Croonwolter&dros: van 2000 tot 2007 voerden zij ook het onderhoud uit aan deze objecten. In januari 2022 starten ze met het preventief en correctief onderhoud aan de bruggen en sluizen. Samen met de Gemeente Utrecht werken ze toe naar een professioneler beheerssysteem.

Reductie energieverbruik en CO2-uitstoot

De Gemeente Utrecht streeft naar een circulaire economie, geen uitstoot meer en er wordt ingezet op schoon vervoer. Croonwolter&dros zet ook bij deze opdracht elektrisch vervoer en duurzaam materieel in waarmee de CO2 uitstoot door de monteurs beperkt wordt.

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Croonwolter&Dros

Croonw
Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en…