Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Techniek

Controlscope breidt uit met expertise op het gebied van waterinstallaties

Bron: barthgroep.nl 23-12-2021, 09:34
Controlscope breidt uit met expertise op het gebied van waterinstallaties
Beeld: Barth Groep

Controlscope, onderdeel van de Barth Groep, werkt als onafhankelijk keuring- en inspectiebedrijf voor installateurs en eindgebruikers van elektrische installaties. Dagelijks controleren zij of installaties voldoen aan de gestelde NEN-normen en brengen zij als onafhankelijke keurmeesters advies en rapport uit aan hun opdrachtgevers.

Vanaf nu kun je de Controlscope adviseurs voor ieder vraagstuk op het gebied van veilig drinkwater inzetten.

Zorg voor water

Controlscope is naast adviseur op het gebied van elektrotechnische installaties nu dus ook de expert als het gaat om waterinstallaties. Van advies en controle tot aanleg. De adviseurs zijn voorzien van de benodigde BRL6010 certificering op het gebied van legionellapreventie en zijn volgens de allerhoogste standaarden opgeleid.

Controlscope adviseurs brengen advies uit over technische oplossingen, leveren onafhankelijk advies op maat, voeren wateranalyses en keerklepcontrole uit, zorgen voor beheersmaatregelen op het gebied van legionella en meer. Dankzij de praktische kennis van Controlscope kun je de experts nu ook voor elk vraagstuk over waterinstallaties inzetten. Door de korte lijnen en persoonlijke benadering is Controlscope de ideale partner op het gebied van keuring en inspectie.

Kies voor kwaliteit

Het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat heeft per 1 januari 2021 een nieuwe versie van de BRL6010 certificering op het gebied van legionellapreventie aangewezen. Om aan deze nieuwe versie te voldoen moet tenminste één legionellapreventie adviseur een Bewijs van Vakbekwaamheid behalen.

“Op 1 juni is Controlscope geaudit door KIWA op de implementatie van de nieuwe BRL6010 en deze audit is met succes afgerond. Zo houden onze medewerkers hun kennis voortdurend up-to-date. Op deze manier voorzien wij onze klanten van de allerhoogste kwaliteit en service”, aldus Danny Lewis, adviseur bij Controlscope.

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn