Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Technisch Beheer

Vanboeijen en Worksphere: samenwerking voor onbepaalde tijd

Bron: strukton.com 23-12-2021, 09:23
Vanboeijen en Worksphere: samenwerking voor onbepaalde tijd
Beeld: Strukton Worksphere

Vanboeijen en Worksphere hebben hun samenwerking omgezet in een onderhoudscontract voor onbepaalde tijd voor het installatietechnische onderhoud aan de ruim 100 locaties van Vanboeijen. Het contract is tot stand gekomen onder begeleiding van Quadrance.

Zij hebben in Qur+ het prijspeil van het onderhoud objectief getoetst aan hun omvangrijke database met aanbestedingsresultaten. Dit borgt voor Vanboeijen een marktconforme prijs.

Vanboeijen is een zorgorganisatie in Drenthe voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is een van de grootste werkgevers van Drenthe met ruim 1600 collega’s die ondersteuning en begeleiding bieden aan circa 800 bewoners en cliënten.

Waarom onderhoud?

“Het is bedrijfsmatig belangrijk dat het jaarlijks maar ook meerjarenonderhoud professioneel en planmatig wordt uitgevoerd. Het doel is dat bewoners, cliënten en medewerkers altijd in veilige gebouwen met een gezond en aangenaam binnenklimaat kunnen wonen, verblijven en werken, aldus Jan Knol, contractmanager gebouw- en installatieonderhoud.”

Waarom Worksphere?

Daarbij is de keuze voor Worksphere ook gebaseerd op hun kennis en ervaring binnen de zorgomgeving waarbij de invloed van de dienstverlening op het welbevinden van de betrokkenen voorop staat. “Wij hebben een diversiteit aan locaties en verschillende behoeften vanuit de bewoners, cliënten en medewerkers. Dit vraagt om inlevingsvermogen en meedenken in (duurzame) oplossingen hoe we onze locaties nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van de bewoners, cliënten en medewerkers. Worksphere voelt dit goed aan en heeft hier veel ervaring in, ondermeer om deze reden hebben wij voor Worksphere gekozen. Ons streven: onze ondersteuning en begeleiding elke dag een beetje beter maken.”

Klantmanager Marielle Stronkhorst van Worksphere regio Noord-Oost geeft aan zeer blij te zijn dat Worksphere haar expertise mag inzetten in deze langdurige samenwerking met Vanboeijen. “Het dienstverlenende maar ook prestatiegerichte karakter van deze overeenkomst past bij ons en dwingt ons om voortdurend optimalisaties door te voeren waarmee de doelstellingen en de duurzaamheidsambities van zowel Vanboeijen als Worksphere gerealiseerd worden. Zodoende snijdt het mes aan twee kanten.”

Jan Knol, contractmanager gebouw- en installatieonderhoud van Vanboeijen heeft vertrouwen in de samenwerking: “Wij verwachten dat we met Worksphere een goede partner hebben gevonden, die wij het onderhoud van al onze gebouwen kunnen toevertrouwen.”

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…