Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Laders voor ROC Aventus Apeldoorn

Bron: www.hamer.net 9 februari, 11:38
Laders voor ROC Aventus Apeldoorn

In samenwerking met Lanova, leverancier van laadpalen, heeft Hamer Installatietechniek twee laders geschonken aan ROC Aventus in Apeldoorn. Hiermee kunnen prakijklessen gegeven worden.

Eén van de onderdelen van de energietransitie is het uitsaneren van traditionele brandstoffen zoals benzine, diesel, aardgas en steenkool. Elektrisch rijden neemt in Nederland een grote vlucht, ons land is zelfs koploper in Europa. Dat betekent veel werk om de benodigde laadinfrastructuur aan te leggen. Het installeren van laadpalen en alles wat daar bij hoort is voor Hamer dagelijkse kost. Daarom is het bedrijf continu op zoek naar nieuwe mensen die helpen met de uitrol in het veld, mensen die laders kunnen installeren, klanten kunnen instrueren maar ook storingen kunnen oplossen en onderhoud kunnen doen aan laadsystemen.

Hamer ondersteunt praktijklessen met laadpalen

Elektromonteurs worden veelal opgeleid op MBO-scholen. Daarom heeft Hamer in samenwerking met Lanova (leverancier van laadpalen), aan ROC Aventus te Apeldoorn twee laders geschonken waarmee praktijklessen gegeven kunnen worden. Hamer hoopt dat dit leidt tot gediplomeerde schoolverlaters die willen komen werken bij het familiebedrijf om mee te werken aan de energietransitie.  En dat het nieuwe leerlingen tijdens introductiedagen beweegt om te kiezen voor de installatietechniek.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hamer Installatietechniek B.V.

Hamer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Wij zijn totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. We zijn gevestigd in Nederland en België en hebben ruim 400 medewerkers. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties…