Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Oekraïne

Wat merkt u van de oorlog in Oekraïne? Doe mee aan de Quick Scan.

25-03-2022, 11:46
Wat merkt u van de oorlog in Oekraïne? Doe mee aan de Quick Scan.
Techniek Nederland
De oorlog in Oekraïne heeft ook gevolgen voor de installatiebranche. De onzekerheid over de levering van Russisch gas neemt toe. Installatiematerialen en complete producten worden duurder. Daarnaast zijn er veel problemen met leveringen. De komende dagen brengen we de actuele stand van zaken in kaart. Dat doen we met de Quick Scan Gevolgen van de oorlog in Oekraïne. De resultaten delen we zo snel mogelijk met u.

Helder beeld

Voor een helder beeld heeft Techniek Nederland uw hulp nodig. Vul de vragen van de Quick Scan meteen even in. Uw deelname levert belangrijke gegevens op. Met nauwkeurige informatie kunnen u en uw collega-ondernemers beter op de ontwikkelingen inspelen. De Quick Scan geeft Techniek Nederland ook informatie om zo goed mogelijk voor uw belangen op te komen.

Waar staan we?

Met de Quick Scan Gevolgen van de oorlog in Oekraïne wil Techniek Nederland in beeld brengen welke directe en indirecte gevolgen de oorlog heeft voor de branche. Daarnaast willen ze laten zien hoe ondernemers in de branche de nabije toekomst zien.

Vul de vragen meteen in

Vult u de Quick Scan in, dan bewijst u de hele branche een dienst. Met behulp van de uitkomsten krijgen ze een goed overzicht van de effecten van de oorlog. Op basis van die informatie kunnen zij u en uw collega-ondernemers nóg beter helpen. Vul meteen de zeven vragen in.

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…