Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Nieuwe productiehal Quooker

Bron: www.verkerk.com 05-04-2022, 09:22
Nieuwe productiehal Quooker
Quooker Verkerk

Nieuwe productiehal

In Ridderkerk waar het hoofdkantoor is gevestigd, wordt er hard gewerkt aan een nieuwe productiehal voor de CUBE. Quooker heeft Verkerk de opdracht gegeven voor het leveren en monteren van de brandmeld-/ontruimings- en inbraaksignaleringsinstallatie in deze nieuwe productiehal. Deze hal wordt dit jaar opgeleverd en is al gedeeltelijk in gebruik genomen.

Veiligheid voor alle medewerkers en bezoekers

Voor de veiligheid van de medewerkers en de doorgang van de bedrijfsprocessen is het perfect functioneren van beveiligings- en brandveiligheidssystemen van groot belang. Dit geldt zeker ook voor Quooker. De systemen zijn 24/7 actief en zorgen voor het automatisch in werking stellen van de veiligheidsinstallaties.

Beveiliging en toegangscontrole

Verkerk is een BORG-erkend beveiligingsbedrijf. De bedrijfsomgeving van Quooker moet voldoen aan de strengste eisen. Naast de branddetectie en ontruimingsinstallatie verzorgt Verkerk ook het ontwerp en de realisatie van de beveiligingssystemen zoals inbraaksignalering, cameratoezicht (CCTV) en toegangscontrole.

Verkerk is met zijn integrale aanpak de ideale partner om de aanleg van deze systemen te verzorgen. Voor Quooker werken zij nauw samen met Terberg installaties.

 

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Verkerk groep

Als elektrotechnisch dienstverlener staat de Verkerk Groep voor innovatie met visie. Door het bundelen van kennis en ervaring creƫren wij innovatieve en slimme oplossingen die perfect aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten.
Verkerk Groep
Adviseren, ontwerpen, realiseren,…