Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Energie

Zet jij ook de knop om in jouw bedrijf?

11 april, 15:47
Zet jij ook de knop om in jouw bedrijf?
Van Dorp

Afgelopen zaterdag heeft Van Dorp samen met minister Rob Jetten (Klimaat en Energie) en Hugo de Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) de thermostaat van het  2 graden lager gezet. Hiermee werd de aftrap gegeven voor de campagne zetookdeknopom, een initiatief om gast te besparen.

We moeten samen die knop omzetten. Veel Nederlanders zijn al goed bezig. Zij besparen energie. Om ons op de komende winter voor te bereiden, zijn extra stappen nodig. Zo kunnen overheden, grote en kleine bedrijven en organisaties direct nog meer energie besparen op de verwarming en verlichting van hun gebouwen. Of door efficiënter te werken en te produceren. Deze stappen verlagen de energierekening, verminderen onze afhankelijkheid van gas uit Rusland én zijn beter voor ons klimaat.

Zet jij ook de knop om in jouw bedrijf? Soms kan je met kleine stappen al meer doen dan je denkt. Ga voor meer informatie naar zet ook de knop om.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Van Dorp Installaties B.V.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 15 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen…