Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Branche maakt zelf de eisen voor kwaliteit van vakmanschap

Bron: www.technieknederland.nl 13 april, 10:16
Branche maakt zelf de eisen voor kwaliteit van vakmanschap
Sinds afgelopen jaar worden kwaliteitseisen en toetsingscriteria voor het vakmanschap in technische installatiebranche steeds meer zelf bepaald. Dat betekent dat we deze met elkaar opstellen en deze dichter op de werkpraktijk komen te liggen. In andere woorden: mensen gaan nog vaker leren wat echt nodig is in het veld.

De vakbekwaamheidscommissie is een van de plekken waar we als sector de kwaliteit hoog houden en verbeteren. Met allerlei verschillende tools en instrumenten werken we samen met partners (zoals InstallQ, Vakmanschap Techniek, Centraal Register Techniek en Wij Techniek) aan topkwaliteit van vakmanschap waar we als sector trots op kunnen zijn.

Hoe dat werkt? Bekijk de animatie hieronder en ontdek hoe we jou als werkgever, opdrachtgever, ondernemer en werknemer helpen om efficiënt, effectief en aantoonbaar aan kwaliteitseisen te voldoen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…