Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Fusies & Overnames

Slimme metingen voor onze infrastructuur

Bron: batenburg.nl 14 april, 20:17
Slimme metingen voor onze infrastructuur

Begin dit jaar zijn DeltaIoT en Batenburg Industriële Elektronica een partnership aangegaan voor de productie van de DeltaCube hardware als onderdeel van de “DeltaCube dienstverlening”. De DeltaCube hardware is een IoT-sensor  die o.a. wordt gebruikt bij het meten van zakbaken in de grond-, weg- en waterbouw.

DeltaIoT is gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve sensor oplossingen voor geodetische en geotechnische vraagstukken. Door het ontwikkelen van slimme meetproducten voor de infrastructuur  neemt de kans op handmatige fouten sterk af en zijn de gegevens altijd online  beschikbaar. Daarnaast is deze innovatie kostenbesparend omdat er geen mensen meer op pad hoeven om de metingen in het veld uit te voeren, wat eveneens een flinke  CO² besparing oplevert.

Dit noemen ze bij Batenburg “Smarter Focus. Brighter Tomorrow” en daarom zijn ze trots op hun partnership met DeltaIoT om voor hun de PCB productie te verzorgen. Batenburg Industriële Elektronica zal naast de productie van de PCB’s ook de inkoop van de componenten verzorgen, welke voor de komende batches op voorhand worden ingekocht. Bij de inkoop van de componenten hebben DeltaIoT en Batenburg een focus op life-cycle management.

 

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Batenburg Techniek N.V.

Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. Met ruim 950 specialisten richt Batenburg Techniek zich op het slimmer, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van klanten in de industrie en…