Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Verduurzaming

SFI recycled 120 kilo kleding

Bron: www.sfi.nl 05-05-2022, 14:20
SFI recycled 120 kilo kleding

Vorige maand heeft Scheer en Foppen tijdens de Week van de Circulaire Economie weer vier boxen oude (schone) kleding ter recycling ingeleverd via hun kledingleverancier Actatrio via GAIA circulair.

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse landelijke campagneweek die de transitie naar een circulaire economie aanjaagt en versnelt. Ook Scheer & Foppen Installatietechniek draagt hier dus haar steentje aan bij.

Niet alleen deze week, maar het hele jaar door werken zij aan een duurzamere wereld. Want ook de Nespresso cups, oude telefoons, cartridges, oud papier, hout en metaal worden gerecycled.

De vier boxen wogen samen 120 kg. Met deze recycling is in totaal 51 m3 water, 40 kg CO2 en 61 uren bespaard en 96 kg afval minder verbrand. Samen voor een betere wereld!

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Scheer & Foppen Installatietechniek B.V.

Scheer & Foppen Installatietechniek is een toonaangevend, allround dienstverlener op het gebied van werktuigkunde en elektrotechniek. Echte installatiespecialisten, met aandacht voor vakmanschap en kwaliteit. Ons uitgangspunt? Het volledig ontzorgen van onze klanten. Hoe we dat doen? Door een uitstekende service…