Onze harten gaan sneller kloppen van wonen. Van omgevingen waar mensen zo prettig mogelijk kunnen leven. Wij krijgen energie van plannen waarin over alles is nagedacht. Van mooie nieuwbouwprojecten en gedurfde transformaties die waarde toevoegen voor stad en bewoner. Daar zetten we onze kennis en kunde graag voor in. Al meer dan 50 jaar.
Samenwerken met ABB is duurzaam samenwerken. We zijn creatief in oplossingen. Durven verantwoordelijkheid en risico te nemen. En heel belangrijk: we verliezen nooit de wensen van de opdrachtgever én eindgebruikers uit het oog. Het liefst betrekken we dan ook alle stakeholders al vanaf het begin bij het proces. Zo komen we samen tot projecten waar iedereen blij van wordt.
Bij ABB is afspraak bovendien afspraak. We zijn een familiebedrijf dat er alles aan doet om samen met opdrachtgevers tot een geweldig resultaat te komen. Een kwalitatief hoogstaand eindresultaat dat aan alle wensen en eisen voldoet. En waarbij de weg ernaartoe minstens zo prettig verloopt.
ABB staat voor snel schakelen en korte lijnen. Wij hebben dan ook een eigen afdeling kopersbegeleiding, verkoopmanagement, technische ontwikkeling, directievoering en toezicht en vastgoedbeheer in huis.