Over ACN Techniek
In de begin jaren van de Noordoostpolder werd de coöp (aan)verkoopvereniging ‘Noordoostpolder’ opgericht.
Dit bedrijf is later uitgebreid met o.a. een installatie-tak. Met de overgang naar gas, i.p.v. kolen/hout heeft dit bedrijf het erg druk gehad met het aanleggen van verwarmingsinstallaties in boerderijen en woonhuizen. In de loop der jaren gingen steeds meer coöperaties fuseren zodat de nadruk kwam te liggen op graan, kunstmest en veevoer. Daarom heeft men besloten om de techniek afdeling te verzelfstandigen.
ACN Techniek Emmeloord B.V. is in 2005 ontstaan uit de techniek afdeling van de landbouwcoöperatie, in de volksmond nog steeds ‘Conop’ genoemd.
Anno 2018 werken er 13 personen bij ons aan de Industrieweg.
CN Techniek Emmeloord B.V. is een installatiebedrijf dat zich bezighoudt met vele activiteiten binnen de installatiebranche.
Onze dienstverlening wordt gedreven door perfectie, wij hechten aan persoonlijk contact, zijn flexibel en hebben een ijzersterke 24-uurs servicedienst.
ACN Techniek staat voor vakkundige installatiewerk, wij werken met zeer ervaren getalenteerde monteurs die hun vak in de installatietechniek beheersen.
Wij zijn er voor particulieren, bedrijven en de agrarische sector.
Nieuwsgierig? Kijkt u eens rustig rond bij de verschillende rubrieken en ontdek wat ACN Techniek u allemaal te bieden heeft.