Van kabels en draden, van elektriciteitsleidingen en hoogspanningsruimten, van opstelpunten en antenne-installaties. Alfatech zorgt ervoor dat jouw elektrotechniek en telecom werken. Altijd en op welke locatie dan ook. Wij zijn er om aan die basisbehoefte te voldoen. Dat doen we met zeventig vakmensen. Voor diverse bedrijven in diverse branches: van retail tot automotive en van banken tot defensie. We werken daarbij multidisciplinair, integraal, veilig, betrouwbaar, flexibel en kwalitatief hoogwaardig. Met precisie, zoals je van techneuten mag verwachten.
Dichtbij
Hoe technisch ook, we hebben bovenal een menselijk karakter. Aandacht voor klant en collega. De Alfatech’er is sociaal, luistert en biedt graag de helpende hand. De mens centraal, persoonlijke dienstverlening op één. We willen dicht bij onze klanten staan, voelen welke technische behoeftes er leven op de werkvloer van onze opdrachtgevers. Om vervolgens daarop in te spelen met concrete, pragmatische en duurzame oplossingen. Techniek met menselijke meerwaarde.
Dit was al ons vertrekpunt in 2003, toen we begonnen met Alfatech. En nog altijd is het onze diepste drive. Mooi werk verrichten voor mooie klanten. Klanten die bij ons passen. Wij vinden het belangrijk dat de klik er is. Uiteindelijk is ons werk ook het resultaat van een samenspel. Met onze specialistische partners, maar ook met onze klanten. En dat wordt alleen maar beter als het wederzijdse gevoel goed is.
Disciplines
Ons dienstenpakket is door de jaren heen flink uitgebreid. Elektrotechniek blijft altijd de basis van Alfatech, maar daarnaast hebben we ons het vakgebied telecom volledig eigen gemaakt. Sterker nog: we verenigen de kennis en kunde die we binnen de verschillende disciplines in huis hebben. We zijn daardoor in staat diverse vormen van techniek te leveren. Dankzij onze deskundigheid binnen de relevante disciplines zorgen wij voor een feilloze samenwerking tussen alle systemen en installaties. Onze belofte: hoe complex de techniek ook is, de gebruiker merkt daar niets van. Die ervaart gemak.