DZAP is een bureau waar architecten en projectmanagers in nauwe samenwerking projecten van A tot Z initiƫren, begeleiden en opleveren. Deze projecten concentreren zich op 6 specialismen waarop we onderscheidend acteren: Hospitality & Hostmanship, Werkplekconcepten, Interieurontwerp, Projectmanagement, Facility management en Revitalisatie.
In 1995 werd projectmanagementbureau D&Z opgericht. De belangrijkste dienstverlening van dit bureau was het ondersteunen van opdrachtgevers bij procesmanagement van huisvestingsvraagstukken en verbouwingen. Sinds 1999 maakt interieurontwerp integraal deel uit van de dienstverlening en vanaf 2003 worden projecten uitgevoerd met een resultaatverplichting; onder de naam D+Z Architecten + Projectmanagers. In 2015 volgt een nieuwe naamswijziging naar DZAP.
Met een team van ruim 50 medewerkers werken wij aan kantoorgebouwen, kantoorinterieurs, horecagelegenheden en het hogere woonsegment. Ons werk kenmerkt zich door innovatie, creativiteit en realisme. Wij onderscheiden ons door de klant mee te nemen in het hele proces, van A-Z. Wij kruipen in hun huid, denken kritisch mee en doen proactief suggesties. We zijn een sparringspartner in de brede zin. Het maakt ons toonaangevend in de Nederlandse markt.