Wij van Klimax hebben meer dan 42 jaar ervaring op het gebied van duurzame installaties. Ons vakbekwame personeel wordt ingezet voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing.
Als installatiebedrijf richten wij ons dan ook actief op de duurzame ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wij kiezen voor systemen die efficiënt energie- en waterverbruik bevorderen, de toepassing van duurzame energie en gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken. Hiermee creëren wij een win-win situatie: minder energie- en waterkosten voor de klant en beter voor het milieu.
Missie
Voor ons is het belangrijk dat we ons inzetten voor het verduurzamen van Nederland. Wij willen particulieren en bedrijven graag helpen om hun doelen op het gebied van duurzaamheid te realiseren. Verduurzamen hoeft volgens ons niet moeilijk te zijn, want wij nemen die zorgen graag uit handen!
Wij geloven dat we samen de wereld beter kunnen maken door ieder een steentje bij te dragen.
Wij proberen ons niet alleen te onderscheiden op het gebied van duurzaamheid maar door middel van de kwaliteit, betrouwbaarheid, kli-maatwerk en flexibiliteit die wij bieden.
Kwaliteit
Wij willen onze klanten een onmiskenbare kwaliteit bieden. Dit doen wij door alleen goed en veelzijdig opgeleide werknemers in dienst te nemen. Daarnaast hebben wij een bedrijfsopleidingsplan, zodat we thuis zijn in de laatste technieken en een deskundig advies kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Onze monteurs zijn experts in meerdere disciplines, waardoor ze meerdere facetten in het installatieproces kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij als één partij een totaalconcept aanbieden.
Kli-maatwerk
Wij zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging en nemen de wensen en eisen van de klant dan ook erg serieus. Wij vinden het belangrijk dat elke werknemer zich kan inleven in de klant en in de bijbehorende opdracht. De veelzijdigheid aan opdrachten in combinatie met de klanttevredenheid is voor ons het bewijs dat wij kli-maatwerk leveren als geen ander.
Betrouwbaarheid
Wij staan voor betrouwbaarheid. Wij willen zo oprecht en eerlijk mogelijk met onze klanten omgaan. Bij ons koop je als klant niet alleen een installatie, maar ook een eerlijk advies wat aansluit op de wens van de klant.
Flexibiliteit
Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn voor zowel onze klanten als voor onze werknemers. Onze kracht ligt bij onze informele bedrijfscultuur. Er wordt gewerkt op basis van gelijkwaardigheid en de directie is bereikbaar voor onze medewerkers en klanten. Veranderingen en problemen zijn geen probleem Iedere klant kan bij ons terecht en wij kennen geen ‘nee’.