Koelplan is 1 januari 1995 opgericht door Remco Dusschooten.
Vanaf het eerste moment dat aandacht voor het milieu een factor van betekenis werd inzake binnenklimaatoplossingen, is de vraag naar een partij die alle actuele en relevante facetten hier omtrent beheerst, luider en luider.
Door vooruit te denken, mee te denken, te innoveren en blijvende waarde te creëren heeft Koelplan kunnen uitgroeien tot de marktleider die het nu is en zich kunnen manifesteren als een kennispartij die zijn klanten een schone en comfortabele wereld in kan leiden, die voldoet aan alle eisen die gesteld worden met betrekking tot comfort, kostenbesparing, klimaat en wetgeving.
Vanuit zeven vestigingen zijn wij de enige aanbieder in dit veld die op het gebied van advies, installatie en service heel Nederland kan bedienen.
Wij ontwikkelen voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers in de zakelijke markt energiezuinige, klimaatvriendelijke oplossingen. Koelplan biedt zijn klanten daarbij 10 garanties.
Wij creëren binnenruimteklimaten waarin mensen prettig kunnen werken, wonen en leven of anderszins vertoeven. Toekomstbestendigheid, kwaliteit, zorgeloosheid en duurzaamheid zijn daarbij onze kernwaarden.
Evenals de verantwoordelijkheid die wij voelen voor mens, maatschappij en milieu.