Wij van Kuijpers ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons totaalconcept en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt.
Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. We hebben vestigingen verspreid door Nederland. Onze aanwezigheid in het hele land maakt ons landelijk én lokaal betrokken. Onze betrokkenheid strekt zich tevens uit naar onze klanten en medewerkers. Door elkaar te kennen, werken we goed samen en halen we het beste in elkaar naar boven. Zo leidt betrokkenheid tot resultaat.
Het is onze missie om bij te dragen aan een gezonde omgeving om in te werken, leren, leven en beleven. We doen dit vanuit de visie dat Kuijpers als partner de prestaties en betrouwbaarheid van installaties waarborgt.
Met onze techniek realiseren we in de utiliteit en industrie een omgeving die slim, toekomstbestendig en gezond is voor onze klanten en de gebruikers van deze omgeving. ‘Slim’ staat voor goed werkende, betrouwbare en met elkaar communicerende techniek. Een ‘toekomstbestendige’ omgeving heeft oog voor mens en milieu en is voorzien van installaties met een lange levensduur. Een ‘gezonde’ omgeving is comfortabel, schoon en veilig.
Het is onze ambitie om alleen nog energie neutrale en gezonde installaties te realiseren. Dit doen we door een multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak. We gaan met u in gesprek over uw duurzame ambitie en adviseren over de mogelijkheden die bij u en deze ambitie passen.