Comfort door techniek. Leertouwer B.V. is een veelzijdige en innovatieve systeemintegrator in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT.
Onze aanpak is bijzonder. Het gaat ons niet om de techniek. Wij benaderen alles vanuit het oogpunt van de klant: hoe vergroten we jouw comfort? Ervaar hoe je energie krijgt van de voordelen die technische oplossingen je bieden. Energie door techniek. Daar geloven wij in. Hier zetten onze ruim 160 medewerkers zich iedere dag voor in.
We richten ons op de markten wonen, werken, zorg en industrie. Onze relaties waarderen ons als een goede en betrouwbare partner. Inmiddels staan wij al 89 jaar voor onze klanten klaar. En wij blijven ons inzetten voor het realiseren van jouw wensen in een functionele, doordachte en toekomst vaste installatie. Niet voor niets is onze missie: duurzaam verbinden.
Je mag ons aanspreken op deze belofte: ‘Verzekerd van doordachte oplossingen’. En dat binnen de integratie van techniek en diensten binnen de elektrotechniek, klimaat (W-installaties) en ICT. Deze belofte doen wij op grond van kennis, (netwerk)kwaliteit, vakbekwaamheid en vertrouwen.
Leertouwer B.V. bouwt met iedereen verder aan de toekomst. Een toekomst waarin techniek een steeds grotere rol gaat spelen. Op weg naar 2020 hanteren we een duidelijke missie, visie en herken je onze kernwaarden in onze werkwijze. Nu al, want morgen begint vandaag.