Binnen Mansveld Projecten & Services B.V. is in ruim 300 medewerkers de kennis en expertise van 55 jaar vakmanschap gevangen, Mansveld zorgt voor oplossingen op maat in elektrotechniek en communicatietechniek. Deze oplossingen bestaan uit een integratie en bundeling van specialismen. In samenwerking met de adviseur realiseren we installaties van ontwerp tot beheer en onderhoud voor onder andere:

projectontwikkelaars
bouwbedrijven
woon- en zorginstellingen
(semi) overheid
communicatie- en ontwerpbureaus
beurs- en tentoonstelling bouwers

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, beschikt Mansveld Projecten & Services B.V. over een team van specialisten. Onze diensten zijn in te delen in de vijf vakgebieden, elektrotechniek, communicatietechniek, safety & security, integrale media projecten en duurzaamheid.
Elk vakgebied kent talloze specialisaties. Wij zijn daardoor op alle niveaus inzetbaar, van eenvoudige klussen tot zeer specialistische projecten. De specialisten werken binnen hun eigen bedrijfsonderdeel intensief samen, maar ook met de collega’s van de andere vakgebieden. Zo blijven oplossingen niet beperkt tot het vakgebied, maar gaan vaak nog een stap verder. Op deze manier versterken we onze kennis en vaardigheden en dat komt u ten goede.
Dit combineren wij met een persoonlijke manier van zaken doen met u. We doen dit met aandacht voor individuele wensen. Zo combineren we optimale aandacht voor de projecten met een langetermijnrelatie met u als klant.