Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de internationale tuinbouw. Met ruim 120 medewerkers is Stolze uitgegroeid tot dé specialist voor elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, Priva automatisering en klimaattechniek. Ons bedrijf is gevestigd in een modern kantoorgebouw in Maasdijk, een goed bereikbare locatie centraal in Westland. Daarnaast hebben we een vestiging in Aalsmeer, zodat wij ook onze klanten in het midden en noorden van Nederland snel van dienst kunnen zijn met technische oplossingen op maat en bijbehorende 24-uurs service.
In de afgelopen decennia heeft Stolze, zowel nationaal als internationaal, veel projecten voor tuinbouwbedrijven en andere tuinbouw gerelateerde ondernemingen gerealiseerd. Tevens zijn wij actief op het gebied van utiliteit. Wij kunnen onze disciplines eventueel afzonderlijk leveren, maar onze specialiteit is een volledig geïntegreerd totaalproject.
Binnen Stolze zijn de ontwerpafdelingen voor elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, Priva automatisering en klimaattechniek heel bewust samengevoegd. Wij zijn van mening dat de meest optimale installatie ontstaat door een perfecte onderlinge afstemming van de verschillende disciplines.
Your idea, our solutions
Bij Stolze is geen enkele installatie standaard, omdat wij uit ervaring weten dat elke onderneming uniek is. Meestal vereist de teelt specifieke aanpassingen aan installaties. Nog belangrijker zijn de specifieke wensen van de ondernemer. Wij bundelen de wensen van u als klant en de kennis van Stolze. Zo ontstaat de meest optimale installatie met het juiste productie- en kwaliteitsniveau voor uw bedrijf.