Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor onze hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap toe. Daarnaast richten wij ons op projecten met een sterke technologiecomponent en op projecten waarvoor onze specialismen het verschil maken.
Onze ruim 6.500 medewerkers in onze verschillende thuislanden zijn goed voor een omzet van 1,916 miljard euro.
Missie
Onze missie is om bij te dragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen. Dat betekent technologieën ontwikkelen en oplossingen integreren. Het betekent ook opdrachtgevers prikkelen tot het kiezen voor contractvormen met ruimte voor innovatie. Wij staan voor een zorgvuldige, integere en duurzame manier van ondernemen en willen de sector daarin stimuleren. Deze manier van ondernemen combineren wij met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit, levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Drie markten
Wij opereren in drie markten:
Railsystemen: onderhoud, beheer, vernieuwing en nieuwbouw van light- en heavyrail-infrastructuur, elektrische treinsystemen en mobiliteitsystemen (Strukton Rail)
Civiele infrastructuur: ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van infrastructurele projecten (Strukton Civiel en Strukton International)
Techniek en gebouwen: ontwerp, ontwikkeling, realisatie, onderhoud, beheer exploitatie van technische installaties en gebouwen in Nederland. De focus ligt steeds meer op de specialistische speerpuntmarkten zorg, industrie en mobiliteitsknooppunten (Strukton Worksphere)